Τοποθεσία

Βασιλικός

Το συγκρότημα Aeolos Villas βρίσκεται στην αραιοκατοικημένη περιοχή του Βασιλικού. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα του νησιού, κυρίως λόγω της πλούσιας φυσικής ομορφιάς, της διατήρησης των παραδοσιακών χρωμάτων αλλά και της ηρεμίας που προσφέρει.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε ένα χώρο τεσσάρων στρεμμάτων και απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από την πόλη και το λιμάνι της Ζακύνθου, 15 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και 700 μέτρα από την πλησιέστερη παραλία Ιόνιο.

Η περιοχή διαθέτει πραγματικά τις καλύτερες παραλίες του νησιού, οι οποίες βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη. Στα 500 μέτρα από το συγκρότημα Aeolos Villas υπάρχουν σούπερ μάρκετ, τουριστικά καταστήματα και εστιατόρια, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε ότι χρειαστείτε.

Αν αναζητάτε έντονη νυχτερινή ζωή, μπορείτε να επισκεφθείτε το Αργάσι, που βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων και διαθέτει πολλά μπαρ και νυχτερινά κέντρα με ελληνική και ξένη μουσική.

Το χωριό του Βασιλικού είναι ένας ήρεμος προορισμός για τις διακοπές σας, με αρκετές επιλογές για φαγητό και ποτό. Κοντά στο κατάλυμα βρίσκεται η ταβέρνα «Λιθίες» όπου μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακά φαγητά και τοπικό κρασί! Ακόμη, μην ξεχάσετε να περάσετε από το “Sit and Share” cocktail bar να πιείτε ένα δροσερό ποτό ή να αγοράσετε μερικά αναμνηστικά σουβενίρ από το τουριστικό μαγαζί!

Αποστάσεις