Καλως ήρθατε

Το συγκρότημα Aeolos Villas βρίσκεται στη χερσόνησο του Βασιλικού, ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά μέρη του νησιού της Ζακύνθου, στο χωριό του Βασιλικού.

Περιλαμβάνει τρεις βίλες, μόλις 700 μέτρα από τη φημισμένη παραλία Ιόνιο και κοντά σε πολλές άλλες παραλίες της περιοχής με εύκολη πρόσβαση. Η καταπράσινη γύρω περιοχή με τη φυσική ομορφιά της είναι ιδανική για περιπάτους και ποδηλασία.

Η παραδοσιακή ζεστή Ζακυνθινή φιλοξενία είναι εμφανής και σε συνδυασμό με την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος, τη μαγευτική θέα και την υψηλή ποιότητα των παροχών, εξασφαλίζει τις καλύτερες οικογενειακές διακοπές για τους επισκέπτες μας καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου.

wedding in zante

Γαμήλιες Τελετές

Το συγκρότημα Aeolos Villas βρίσκεται πολύ κοντά στην απόλυτη γαμήλια τοποθεσία, την παραλία του Azzuro. Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε έως και 35 άτομα, στις βίλες και τις μεζονέτες μας. Απολαύστε την παρέα των φίλων και συγγενών σας σε έναν ιδιωτικό χώρο και ζήστε μια ιδιαίτερη εμπειρία γάμου που θα σας μείνει αξέχαστη!

Αν σχεδιάζετε να ανανεώσετε τους όρκους σας, να γιορτάσετε γενέθλια ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση όσο βρίσκεστε σε διακοπές, γιατί δεν κλείνετε ένα κατάλυμα για όλους τους καλεσμένους? Οι βίλες βρίσκονται κοντά η μια στην άλλη αλλά προσφέρουν ταυτόχρονα στιγμές απομόνωσης.

Βασιλικός - Παραλίες

Οι βίλες βρίσκονται πολύ κοντά στην παραλία Ιόνιο. Πρόκειται για μια αμμώδη παραλία με μπαρ που σερβίρει μικρογεύματα και ποτά, ξαπλώστρες και ομπρέλες καθώς και χώρο για να απλώσετε την πετσέτα σας και να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία πάνω στην άμμο.
Ο Βασιλικός φημίζεται για τις όμορφες παραλίες του όπως η Δάφνη, ο Γέρακας , ο Άγιος Νικόλαος και η Μπανάνα. Άλλες είναι κοσμοπολίτικες και οργανωμένες ενώ άλλες ήσυχες και φυσικές χωρίς επιρροές από τον τουρισμό. Υπάρχει κάτι για όλους.

“Idylic”

We have visited Aeolos villas for the past three years and would truthfully never consider any other location. We feel as if this is our second home! Panos is so kind and helpful nothing is ever too much trouble. Fantastic scenery, well equipped villas with a washing machine perfect for washing sandy towels after being at the beautiful banana beach! We will be returning next year !

Murtaj Angelka