Διαμονή

Aeolos Villas Βασιλικός

Το συγκρότημα περιλαμβάνει τρεις βίλες με διαμερίσματα και μεζονέτες, όλα με θέα το βουνό και τη θάλασσα και κατάλληλα για 2 έως 9 άτομα ανάλογα το κατάλυμα που θα επιλέξετε.

ΒΙΛΑ ΛΕΒΑΝΤΕ

Air Conditioning, Flat-screen TV, Balcony with view

63τμ

Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 άτομα. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες.
Το ένα με διπλό κρεβάτι και το άλλο με δύο μονά, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα οικιακά σκεύη, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα, πλυντήριο ρούχων, σίδερο και σιδερώστρα. Η βίλα διαθέτει ακόμη σαλόνι με άνετα έπιπλα, radio-CD player και τηλεόραση, μπάνιο με τουαλέτα, μπανιέρα και σεσουάρ μαλλιών.
Επίσης μεγάλη βεράντα με θέα τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή.

ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΖΕΦΥΡΟΣ

Air Conditioning, Flat-screen TV, Balcony with view

126τμ

Η μεζονέτα μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 ενήλικες και 3 παιδιά και αποτελείται από δύο ορόφους.
Διαθέτει στον πρώτο όροφο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Εκει βρίσκεται ένας διπλος καναπές κρεβάτι όπου μπορούν να κοιμηθούν 2 ενήλικοι.
Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια με ντουλάπες. Το πρώτο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και βεράντα με θέα τη θάλασσα, το δεύτερο δύο μονά κρεβάτια. Και το τρίτο διαθέτει κουκέτα και επιπλέον κρεβάτι για παιδια. Εκεί φιλοξενούνται 3 παιδιά. Στον δεύτερο όροφο υπάρχει ακόμη ένα μπάνιο.
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα οικιακά σκεύη, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα και πλυντήριο ρούχων. Το σαλόνι διαθέτει τζάκι, δορυφορική τηλεόραση και DVD. Στο μπάνιο θα βρείτε σεσουάρ μαλλιών, ηλεκτρικό σίδερο και σιδερώστρα.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΖΕΦΥΡΟΣ

Air Conditioning, Flat-screen TV, Balcony with view

63τμ

Το ισόγειο διαμέρισμα είναι κατάλληλο για 4-5 άτομα. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό και ένα διώροφο κρεβάτι, ντουλάπα, μεγάλο σαλόνι-κουζίνα με καναπέ που γίνεται κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα και βεράντα με θέα τη θάλασσα. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα οικιακά σκεύη, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα και πλυντήριο ρούχων. Το σαλόνι διαθέτει δορυφορική τηλεόραση, DVD και έναν άνετο καναπέ κρεβάτι για 2 άτομα. Στο μπάνιο θα βρείτε πιστολάκι για τα μαλλιά, ηλεκτρικό σίδερο και σιδερώστρα.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΛΤΕΜΙ ΓΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΑΤΟΜΑ

Air Conditioning, Flat-screen TV, Balcony with view

40τμ

Είναι διαθέσιμα δύο διαμερίσματα αυτού του τύπου και είναι κατάλληλα για 4 άτομα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, ένα διπλό και ένα διόροφο κρεβάτι, κουζίνα και μπάνιο με μπανιέρα. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει δορυφορική τηλεόραση και DVD καθώς και βεράντα με θέα τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και τα οικιακά σκεύη, όπως ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, καφετιέρα και πλυντήριο ρούχων. Στο μπάνιο θα βρείτε σεσουάρ μαλλιών, ηλεκτρικό σίδερο και σιδερώστρα.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΛΤΕΜΙ ΓΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΑΤΟΜΑ

Air Conditioning, Flat-screen TV, Balcony with view

63τμ

Είναι διαθέσιμα δύο διαμερίσματα αυτού του τύπου και είναι κατάλληλα για 6 άτομα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με ντουλάπες, το ένα με διπλό και το άλλο με δύο μονά κρεβάτια και ένα διόροφο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο με μπανιέρα και βεράντα με θέα τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και οικιακά σκεύη. Διαθέτει ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, καφετιέρα και πλυντήριο ρούχων. Το σαλόνι διαθέτει δορυφορική τηλεόραση και DVD. Στο μπάνιο θα βρείτε σεσουάρ μαλλιών, ηλεκτρικό σίδερο και σιδερώστρα.